Kurssit

Suomen mestari 1 alku/start (0-A1.2)


Aika
1.6.2020 - 24.6.2020

Ajankohdat:
ma: 17.00-20.15
ke: 17.00-20.15
Hinta
95.00 €

This course is cancelled!

Kurssitiedot

Oppiaine
Suomi
Paikka
Verkkokurssi
Viimeinen ilmoittautuminen
27.5.2020
Luennoitsija
Anja Sjöholm
Sisältö

Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa: opiskelu Zoom-ympäristössä; kotitehtävät ja opettajan palaute Google Classroomin kautta. Kurssin tavoite on antaa mahdollisuus kaikille opiskella suomen kieltä asuinpaikasta riippumatta. Opiskelu tapahtuu ryhmässä pätevän opettajan johdolla, mikä auttaa tehokkaasti ja nopeasti kehittämään kieltä.
Ohjeet ja tervetulo-kirje tulee opiskelijoille sähköpostitse viikko ennen kurssin alkua.

Course will be 100% online: virtual classes on Zoom-platform, homework and teacher’s feedback in Google Classroom. The target of the course is to give opportunity to everyone to study Finnish from any location. Participants will study language in good, motivated class team and with professional teacher´s support for best results.
Students will get instructions and more information by email week before the course starts.

Kurssin kuvaus

Miksi sanotaan ”Suomi”, mutta ”puhun suomea”? Eli mikä on partitiivi? Mitä tarkoittaa KPT-sääntö tai vokaaliharmonia?
Tällä kurssilla saat vastaukset näihin kysymyksiin sekä paljon muuta!

Kurssilla opitaan suomen kieltä alusta – ääntäminen, numerot, viikonpäivät, tervehtiminen.

Opiskelijat saavat myös perustietoja verbiryhmistä, sanatyypeistä, mikä on partitiivi ja mikä on genetiivi ja miten käyttää niitä lauseessa. He oppivat kysymyksiä ja vastauksia, lyhyitä keskusteluja ja harjoittelevat arkipäiväisiä teemoja: minä ja minun perhe, sää, luonto, ruoka, työ ja vapaa-aika.

Kurssin tavoite

A0 –>A1.2 (kurssin lähtötaso on 0 ja tavoitetaso A1.2, lisää kielitasoista saa lukea täältä)

Kurssin jälkeen opiskelijat osaavat kysyä ja vastata tavallisiin kysymyksiin, kertoa lyhyesti itsestä ja omasta elämästä, ja ymmärtävät, kun joku toinen puhuu näistä. He myös osaavat käyttää suomen kieltä arkielämässä – ulkona, kaupassa, torilla, työpaikalla, osaavat ”small talkia” ja ymmärtävät numerot ja yksinkertaiset ohjeet.  

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu ulkomaalaisille, jotka vasta aloittavat suomen kielen opiskelun. Kurssi sopii hyvin myös opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet jo vähän itsenäisesti, mutta tarvitsevat tukea ja apua opettajalta.

Kurssikirja

Suomen mestari 1, Sonja Gehring & Sanni Heinzmann, kpl. 1-5
Opettajan omaa materiaalia

HUOM Oppikirja kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Voi myös laittaa valmiiksi sopivan opiskelupaikan, jossa voi keskittyä opiskeluun ilman häiriöitä.
FYI We recommend to all students to get course books in advance and prepare your working place at home, where you can concentrate on study without disturbance.

Aikataulu ja maksut


1.6.-24.6.2020 (32 tuntia Zoomissa ja 8 tuntia itsenäistä opiskelua opettajan antamien ohjeiden ja tehtävien mukaan).
Verkkotapaamiset Zoomissa seuraavasti:

ma    1.6. klo 17.00-20.15
ke     3.6  klo 17.00-20.15

ma   8.6 klo 17.00-20.15
ke    10.6 klo 17.00-20.15

ma   15.6 klo 17.00-20.15
ke    17.6 klo 17.00-20.15

ma   22.6 klo 17.00-20.15
ke    24.6 klo 17.00-20.15

Hinta

95€
Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen jälkeen. Jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai vanhemmat, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

Tällä kurssilla maksun voi suorittaa työantajan tarjoamilla kulttuuriseteleillä. Hyväksymme:
- ePassi-mobiilimaksun tai
- Edenred-mobiilimaksun.
Maksu suoritetaan palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti vasta, kun saat Vaasan kesäyliopistolta laskun sähköpostiisi. Ilmoita ilmoittautumisen lisätietokentässä, mikäli aiot maksaa kurssimaksun ePassi- tai Edenred -kulttuurisetelillä ja älä maksa kurssimaksua verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätiedot 

For this course you can use a sport and culture benefit your employer has provided. We accept
ePassi Mobile Pay or
Edenred Mobile Pay.
The payment will be done according to the service providers directions when you have received the invoice by email. Please let us now during your registration if you are planning to use a sport and culture benefit ePassi tai Edenred and don’t pay the course fee online during your registration. For more information please contact us: elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi.

 

Lisätietoja


Elvira Kurmaeva
elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi
puh. 044 754 5783