Kurssit

Korsholman Musiikkijuhlien mestarikurssit


Aika
25.7.2023 - 29.7.2023

Hinta
350.00 €

Kurssitiedot

Oppiaine
Korsholman Musiikkijuhlien mestarikurssit
Viimeinen ilmoittautuminen
2.7.2023
Sisältö

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Jos vielä haluat mukaan, tiedustele mahdollisia vapaita paikkoja: Anna Roos, nenanna@gmail.com, +358 40 833 3453


Ilmoittaudu kurssille sivun yläosassa olevasta "Ilmoittautuminen"-painikkeesta. Täytä lisäksi lomake, jossa annat lisätietoja omasta musiikkitaustastasi. Lomakkeella pyydetään myös antamaan linkki soittonäytteeseesi, jonka suosittelemme antamaan, mutta se ei ole pakollista. Lomakkeen löydät tästä: https://bit.ly/3IKZamn


Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu, joka on 50 % kurssin hinnasta, eli 175 €. Ilmoittautuminen astuu voimaan, kun ennakkomaksu on maksettu. Jäljelle jäävä osuus laskutetaan sähköpostitse peruutusajan päätyttyä. Peruutusaika päättyy 31.5.2023, lasku toimitetaan viikon 23 aikana. Mikäli hakija karsiutuu pois, ennakkomaksu palautetaan. Karsinta tapahtuu, jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja.


Kurssille voi ilmoittautua 1.3.-31.5.2023 ja varasijalle 1.6.-2.7.2023 . Viimeinen peruutuspäivä on 31.5.2023, tämän jälkeen ennakkomaksua (175 €) ei palauteta eikä maksuvelvollisuus koko kurssimaksuun (350 €) poistu. Koko kurssimaksu on siis suoritettava, mikäli peruutus tapahtuu 31.5. jälkeen (poissulkien lääkärintodistuksella todistettava sairaus.) Varasijoilta päässeet laskutetaan välittömästi mahdollisen hyväksynnän jälkeen.


Epäselvyyksissä ota välittömästi yhteyttä Vaasan kesäyliopistoon. 


Sisältö

Korsholman Musiikkijuhlat järjestää yhteistyössä Vaasan kesäyliopiston ja Kuula-opiston kanssa kesällä 2023 klassisen musiikin mestarikurssit, jotka ovat suunnattu musiikinopiskelijoille Suomessa ja ulkomailla. Mestarikursseilla annetaan yksityisopetusta pianossa, viulussa, alttoviulussa, sellossa ja klarinetissa. Opetus tapahtuu musiikkiopisto Kuula-opiston tiloissa, jossa on tarjolla tasokkaat luokkatilat sekä mestarikurssiopetukseen että oppilaiden omaan harjoitteluun. Kurssin kaksi pääkonserttia tullaan integroimaan osaksi Korsholman Musiikkijuhlia Vaasan kaupungintalon juhlasaliin. Niiden lisäksi pienempiä matineoita järjestetään koko kurssin ajan Kuula-opiston omassa salissa.


Opettajat

Piano: Paavali Jumppanen ja Katarina Nummi-Kuisma

Viulu: Mari Tampere-Bezrodny ja Grazyna Zeranska-Gebert

Alttoviulu: Anna Kreetta Gribajcevic "Valitettavasti vuonna 2023 alttoviulun mestarikurssi ei toteudu"

Sello: Tuomas Ylinen  "Valitettavasti vuonna 2023 sellon mestarikurssi ei toteudu"

Klarinetti: Harri Mäki

Säestys: Mikael Kemppainen  


Aikataulu ja ohjelma

Oppitunnit 4x45min ajanjaksolla ti 25.- la 29.7.2023

Kurssin pääkonsertit pe 28.7. ja la 29.7. klo 12

Paikka

Vaasa, musiikkiopisto Kuula-opisto (Laivakatu 16)


Kohderyhmä

Mestarikurssit on suunnattu ensisijaisesti ammattiopiskelijoille Suomessa ja ulkomailla sekä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueen musiikkiopistolaisille. Aktiivioppilaspaikkoja on tarjolla 30. Ovet ovat auki myös passiivioppilaille, eli paikan päälle saavat tunteja tulla seuraamaan kaikki mestarikurssiopetuksesta kiinnostuneet, kuten esimerkiksi musiikkioppilaitoksissa työskentelevät ammattipedagogit, musiikkiopistolaiset, kurssilaisten huoltajat sekä muut alasta kiinnostuneet.

Osallistujamaksu

Kurssimaksu on 350€ ja se sisältää yksilöopetusta 4x45min. Lisätunnin saa hintaan 80€/45min. Kurssiin sisältyy yksi lounas joka päivä kurssin ajan sekä festivaalipassi Musiikkijuhlien konsertteihin. Majoitus ei sisälly kurssimaksuun, mutta majoitustarjouksia voi tiedustella Korsholman Musiikkijuhlien kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu, joka on 50 % kurssin hinnasta, eli 175 €. Ilmoittautuminen astuu voimaan, kun ennakkomaksu on maksettu. Jäljelle jäävä osuus laskutetaan sähköpostitse peruutusajan päätyttyä. Peruutusaika päättyy 31.5.2023, lasku toimitetaan 1.6.2023. Mikäli hakija karsiutuu pois, ennakkomaksu palautetaan. Karsinta tapahtuu, jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja.

Muutamia paikkoja vielä vapaana, voit ilmoittautua varasijalle 2.7. asti. Jokainen ilmoittautuminen käsitellään erikseen ja olemme sinuun yhteydessä. (Ilmoittautuminen on sitova. Laskutus tapahtuu välittömästi mahdollisen kurssille hyväksymisen jälkeen.)

Ilmoittaudu kurssille sivun yläosassa olevasta "Ilmoittautuminen"-painikkeesta. Täytä lisäksi lomake, jossa annat lisätietoja omasta musiikkitaustastasi. Lomakkeella pyydetään myös antamaan linkki soittonäytteeseesi, jonka suosittelemme antamaan, mutta se ei ole pakollista. Lomakkeen löydät tästä: https://bit.ly/3IKZamn

---

Samaan aikaan mestarikurssien kanssa on käynnissä Korsholman Musiikkijuhlat. Musiikkijuhlien ohjelma sekä tietoa mestarikursseista löytyy nettisivulta: www.korsholmmusicfestival.fi

Lisätietoja

Opetus ja harjoittelutilat:
Anna Roos
, pianonsoitonopettaja / Kuula-opisto
nenanna@gmail.com, puh. +358 40 833 3453 

Käytännön järjestelyt, mm. majoitustarjoukset:
Milla Virta
, festivaalijohtaja / Korsholman Musiikkijuhlat
milla.virta@korsholmmusicfestival.fi, puh. +358 50 911 3902 

----

Vaasan kesäyliopisto

Ilmoittautuminen ja kurssimaksut:
Tina Martins, koulutussuunnittelija
tina.martins@vaasankesayliopisto.fi, puh. +358 44 754 5781

Yleiset tiedustelut:
Hanna Pitkänen, rehtori
hanna.pitkanen@vaasankesayliopisto.fi, puh. +358 44 754 5784

----

Rahoittajat:
Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahasto
Konstsamfundet
KulturÖsterbotten
Pohjanmaan liitto
Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond för filantropiska och kulturella ändamål
Svenska kulturfonden
Viljo ja Maire Vuorion Säätiö
Vaasan Aktiasäätiö
William Thurings stiftelse