Maksut

MG 1878

Kurssimaksu mainitaan kunkin kurssin yhteydessä. Yliopistokursseista maksetaan kesäyliopiston kurssimaksu sekä ko.yliopiston hallintomaksu. Kurssimaksu maksetaan pääsääntöisesti verkkomaksuna* ilmoittautumisen yhteydessä. Joissain tapauksissa, esimerkiksi jos laskutusasiakkaana on yritys, voidaan lasku lähettää postitse kurssin alkaessa. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007).

Liikunta- ja kulttuurietu: ePassi ja Edenred

Hyväksymme myös erikseen ilmoitetuilla harrastekursseilla työnantajan tarjoamat kulttuurisetelit: ePassi- tai Edenred. Hyväksytyt kurssit ilmoitetaan aina kurssikohtaisesti kurssin tiedoissa.

Maksu:

1. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli aiot käyttää maksuun kulttuuriseteliä.
2. Älä siis maksa kurssimaksua verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä.
3. Odota, että saat laskun sähköpostiisi kurssin alkaessa.
4. Suorita maksu palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti: Edenred tai ePassi.
5. Toimita kuitti Vaasan kesäyliopistoon info@vaasankesayliopisto.fi

Työntekijän omaehtoisesta liikunta- ja kulttuuritoiminnasta verovapaana etuna määrää veroviranomainen.

 

Ylimääräisettenttikuulustelut kesäyliopistossa

Opiskelijat, jotka osallistuvat muiden opintojen järjestäjien tentteihin kesäyliopiston tenttipäivinä, maksavat 30 €/kuulustelu. Ylimääräisestä tentinvalvonnasta peritään erillinen maksu.

 

* Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

 

Paytrail