Maksut

MG 1878

Kurssimaksu mainitaan kunkin kurssin yhteydessä. Yliopistokursseista maksetaan kesäyliopiston kurssimaksu sekä ko.yliopiston hallintomaksu. Kurssimaksu maksetaan pääsääntöisesti verkkomaksuna* ilmoittautumisen yhteydessä. Joissain tapauksissa, esimerkiksi jos laskutusasiakkaana on yritys, voidaan lasku lähettää postitse kurssin alkaessa. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007).

Ylimääräiset tenttikuulustelut kesäyliopistossa

Opiskelijat, jotka osallistuvat muiden opintojen järjestäjien tentteihin kesäyliopiston tenttipäivinä, maksavat 30 €/kuulustelu. Ylimääräisestä tentinvalvonnasta peritään erillinen maksu.

Alennuksia kurssimaksuihin

Työelämän koulutukset:

Vaasan kesäyliopisto antaa 20 % alennusta Työelämän koulutusten kurssimaksusta jäsenyhteisöjensä henkilöstölle.

Jäsenyhteisöjä ovat Pohjanmaan liitto, Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur, Vaasan yliopisto, Åbo Akademi ja Svenska handelshögskolan sekä jäsenkunnat Isokyrö, Jurva, Kristiinankaupunki, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Oravainen, Pietarsaari, Teuva ja Vaasa (Vähäkyrö).

 

* Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

 

Paytrail