Ilmoittaudu syksyn kokonaisuuksiin!
Erityispedagogiikka, Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, Monikulttuurisuus, Psykologia, Puutarhatiede, Suomi100, Design Management ja palvelumuotoilu, Yrittäjyys, Ravitsemustiede, Lääketiede…
Välkommen till Vasa sommaruniversitet!
Vi erbjuder en bekymmersfri väg in i den akademiska världen samt möjligheter att fördjupa dig i nödvändiga arbetslivsfärdigheter.
Ikiksen startti 19.9.!
Ikääntyvien yliopisto starttaa 19.9. luennolla Satavuotiaan Suomen suuri kertomus. Luennoitsijana emeritusprofessori Hannu Katajamäki.
Nyhetsbrev!
Prenumerera på Vasa sommarunis nyhetsbrev.
Opiskelija!
Nyt saat opiskelija-alennuksen Vaasan kesäyliopiston täydennyskoulutuksista.

Välkommen in i värmen!

Vasa sommaruniversitet är ett smidigt alternativ för dig som vill avlägga öppna högskolestudier och språkkurser i Vasa och Jakobstad, eller arrangera personalutbildning för små och stora behov. Vår tröskel är låg, så det är lätt att stiga in i den akademiska världen eller fördjupa sitt kunnande som krävs i arbetslivet. Studierna vid sommaruniversitet är avslappnade, men vi prutar inte på kvalitén. Vi arrangerar utbildning året om. Bekanta dig med utbudet – välkommen med!

Klicka på "Filialen i Jakobstad" om du är intresserade av våra kurser i Jakobstad, som vi ordnar tillsammans med Jakobstads arbis!

Prenumerera på sommarunis nyhetsbrev!

Öppen universitetsundervisning

Öppen yrkeshögskoleundervisning

Filialen i Jakobstad

Fortbildning

Senioruniversitet

Business-språkkurser

Ge feedback!