Välkommen till Vasa sommaruniversitet!
Vi erbjuder en bekymmersfri väg in i den akademiska världen samt möjligheter att fördjupa dig i nödvändiga arbetslivsfärdigheter.
Ikiksen voimalla arjessa!
Seuraava Ikis-luento tiistaina 11.10. "Nuorekkuuden salaisuudet" - kuinka pysyä nuorena vaikka ikää tulee lisää. Tervetuloa kuuntelemaan!
Brändi-ilta
Asiaa suunnitelmallisesta markkinoinnista ja sen tärkeydestä yrityksen perustamisen jälkeisessä markkinoinnissa ja viestinnässä.
Syksyn opintokokonaisuudet
Syksyllä tarjolla monia opintokokonaisuuksia eri aloilta. Opiskele esimerkiksi yrittäjyyttä, lääketiedettä tai psykologiaa!
Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus
Uusi voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus alkamassa tammikuussa 2017!
Nyhetsbrev!
Prenumerera på Vasa sommarunis nyhetsbrev.

Välkommen in i värmen!

Vasa sommaruniversitet är ett smidigt alternativ för dig som vill avlägga öppna högskolestudier och språkkurser i Vasa och Jakobstad, eller arrangera personalutbildning för små och stora behov. Vår tröskel är låg, så det är lätt att stiga in i den akademiska världen eller fördjupa sitt kunnande som krävs i arbetslivet. Studierna vid sommaruniversitet är avslappnade, men vi prutar inte på kvalitén. Vi arrangerar utbildning året om. Bekanta dig med utbudet – välkommen med!

Klicka på "Filialen i Jakobstad" om du är intresserade av våra kurser i Jakobstad, som vi ordnar tillsammans med Jakobstads arbis!

Prenumerera på sommarunis nyhetsbrev!

Aktuellt just nu!

Öppen universitetsundervisning

Öppen yrkeshögskoleundervisning

Filialen i Jakobstad

Fortbildning

Senioruniversitet

Business-språkkurser

Ge feedback!