Kurssit

Positiivisen psykologian ilta Mia Kuusiston kanssa


Aika
18.3.2024 - 18.3.2024

Ajankohdat:
ma: 17.30+-+19.00
Hinta
79.00 €

Ilmoittautuminen


Kurssitiedot

Oppiaine
Hyvinvointi ja liikunta
Paikka
Verkkokurssi
Viimeinen ilmoittautuminen
10.3.2024
Luennoitsija
Kuusisto Mia
Sisältö

Positiivinen psykologia keskittyy ihmisten hyvinvointiin, vahvuuksiin ja voimavaroihin ja näiden vahvistamiseen. Positiivinen psykologia tutkii sitä, mikä saa ihmiset ja yhteisöt voimaan hyvin ja kukoistamaan. Lisäksi se tutkii elämän merkityksellisyyttä, myötätuntoa, innostusta, sisua, onnellisuutta sekä vaikeista tilanteista selviytymistä eli resilienssiä. 

Svenskspråkigt webbinarium 19.3.2024: länk

Kouluttaja

Mia Kuusisto (Flowmotion)/ Sairaanhoitaja, Positiivisen psykologian valmentaja (www.miakuusisto.wordpress.com)

Mia Kuusisto voitti Queen Silvia Nursing Award-2022 kategoriassa sairaanhoitajat/ sairaanhoitajaopiskelijat idealla "tunnetyöpaja positiivisen psykologian avulla" muistisairaille.

Sairaanhoitajana Miaa kiinnostaa eri elämänvaiheissa olevien ihmisten tukeminen ja kohtaaminen, joihin positiivinen psykologia tieteenalana antaa hyvät työkalut.

Kohderyhmä

Kaikki kiinnostuneet pitkäkestoisesta hyvinvoinnista ja positiivisesta psykologiasta, kaipaavat tukea mielen hyvinvointiin ja haluavat saada työkaluja pitkäkestoiseen hyvinvointiin positiivisen psykologian avulla. 

Aika ja paikka

Maanantai 18.3.2024 klo 17.30–19.00 (2 oppituntia)

Koulutus toteutetaan etäopetuksena Teamsin välityksellä.  

Maksut

79,00 €

Voit maksaa kesäyliopiston kurssimaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai ilmoittautumisen jälkeen. Jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään antamaasi laskutusosoitteeseen.


Lisätiedot


Elvira Kurmaeva, koulutussuunnittelija
Vaasan kesäyliopisto
elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi
044 754 5780