Tilauskoulutukset


Tiesitkö, että Vaasan kesäyliopisto järjestää myös tilauskoulutuksia? Jos et löydä sopivaa täydennyskoulutusta valikoimastamme, niin ota meihin yhteyttä! Räätälöidään yhdessä sopiva koulutus, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Kun teemasta ja tavoitteista on sovittu, niin voit jättää loput meidän hoidettavaksi. Verkostojemme avulla etsimme sopivat kouluttajat tai luennoitsijat ja hoidamme käytännön järjestelyt aina ilmoittautumisesta ja tiedottamisesta palautteen keräämiseen asti. Meidän kauttamme hoituu huoletta erilaiset luennot, seminaarit, täsmäkoulutukset ja pidemmät täydennyskoulutukset. Ota rohkeasti yhteyttä!

Wärtsilän, Vaasan kaupungin, Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun henkilöstö on täydentänyt osaamistaan Vaasan kesäyliopiston kursseilla ja koulutuksilla jo vuosien ajan.

Kesäyliopiston kautta myös seminaarit ja muut tapahtumat!

Vaasan kesäyliopiston kautta on mahdollista myös toteuttaa erikokoisia seminaareja. Helmikuussa 2015 ja 2017 Vaasan kesäyliopisto ja Kunnalliset työsuojelupäälliköt ry. järjestivät Vaasassa valtakunnallisen kaksipäiväisen työhyvinvointitapahtuman, Talvityhyt-seminaarin. Vaasan kesäyliopisto vastasi käytännön asioiden koordinoinnista ja oli tiiviisti mukana sisällön suunnittelussa ja ohjelman valmistelussa. Tilaisuuteen osallistui noin 150 vierasta ympäri Suomen.

Alla muutamia poimintoja tapahtumista kerätystä palautteesta:

"Niin etukäteisinformaatio kuin kaikki seminaarin järjestelyt erinomaiset! Lämmin kiitos."
"Vaasa oli positiivinen kokemus näin Tropiclandia-reissulla vain aiemmin Vaasassa vierailleelle!"
"Tosi hyvä tiedotus ja Vaasalaisittain yllättävän mukava tilaisuus."
"Sekä järjestäjät, että vaasalaiset esiintyjät nostivat hienosti Vaasan alueen dynaamisuutta esille. Onneksi olkoon."

tilauskoulutukset