08.01.2020

Vaasan kesäyliopisto hakee rehtoria!

Vaasan kesäyliopisto hakee palvelukseensa

REHTORIA

Rehtorin tehtävä on johtaa ja kehittää kesäyliopiston toimintaa. Rehtori vastaa kesäyliopiston taloudesta, toimii henkilöstön esimiehenä sekä osallistuu koulutussuunnitteluun ja koulutusten käytännön toteutukseen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Edellytämme lisäksi vahvaa taloudellista ja pedagogista osaamista sekä kokemusta esimiestehtävistä.

Lisäksi arvostamme opetushallinnon tuntemusta, kokemusta aikuiskoulutuksen suunnittelusta ja johtamisesta, innovatiivista, kehittämismyönteistä ja tuloshakuista työotetta sekä yhteistyökykyä ja vahvoja verkostoitumistaitoja.

Hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan 31.1.2021 mennessä Vaasan kesäyliopiston hallitukselle osoitteeseen:

elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi

Lisätietoja antaa tarvittaessa hallituksen puheenjohtaja Ulla Granfors: ulla.granfors@abo.fi

Vaasan kesäyliopisto on yhdistyspohjalla toimiva kaksikielinen alueellinen vapaan sivistystyön oppilaitos, jonka toiminnassa painottuvat avoin yliopisto-opetus sekä alueen osaamis- ja sivistystarpeisiin vastaaminen. Tehtävä edellyttää aktiivista vuorovaikutusta ja verkostoitumista alueen elinkeinoelämän ja koulutustoimijoiden kanssa.

vaasankesayliopisto.fi

70759192 2695570347154884 682163269007310848 o 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go back to "News"