18.12.2020

Tutustu kevään kurssitarjontaan!

Joko kevään kurssit on kalenterissa?

Monelta kurssilta löytyy vielä vapaita paikkoja ja ilmoittautua voi läpi joulupyhien.
Ohessa kurssiesite

Merkillinen vuosi lähenee loppuaan. Poikkeustilanne on jättänyt jälkensä, maahan kokonaisuudessaan, mutta myös koulutusalaan. Verkkokoulutuksista on kehittynyt oleellinen osa nykypäivän kurssitarjontaa ja nyt on hyvä hetki aloittaa uudet opinnot. Jatkuva osaamisen kehittäminen tuo itseluottamusta ja opiskelun kautta työmahdollisuudet aukeavat aivan eri tavalla. Monipuolinen ja koko ajan laajentuva verkkokoulutustarjontamme antaa hyvän mahdollisuuden rakentaa uusia polkuja osaamisen kehittämiseen.

Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia jotain uutta!

Kevät tuo mukanaan paljon uutta, esimerkiksi tutkinto-opintoja vauhdittavia opintoja, kuten Espanjan alkeet, Sosiaalipediatria ja WWW-suunnittelu. Tammikuussa alkaa Työ- ja organisaatiopsykologian aineopinnot, jotka antavat yleiskuvan työelämän eri osa-alueista. Keskeisiä aiheita ovat johtaminen, työhyvinvointi ja digiajan työelämätaidot. Opintokokonaisuus suoritetaan verkko-opintoina ja tuutorointia on tarjolla kaikilla opintojaksoilla. Älkää myöskään unohtako Palvelumuotoilun perusopintoja, ajankohtainen opintokokonaisuus tämän päivän työelämän tarpeisiin!

Kiinnostavatko sinua neuropsykiatriset erityisvaikeudet kuten ADHD, Asperger ja Tourette? Vaasan kesäyliopisto tarjoaa ratkaisukeskeisen ja monipuolisen koulutuskokonaisuuden sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattihenkilöille. Koulutuksen saaneena voit toimia neuropsykiatrisena valmentajana joko yksityisesti tai omassa työyhteisössäsi. Koulutus täyttää Neuropsykiatriset valmentaja ry:n asettamat neuropsykitrisen valmentajakoulutuksen laatukriteerit. Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, Nepsy 2021, alkaa huhtikuussa.

Vaasan kesäyliopiston kursseihin pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan verkossa.
Tervetuloa opiskelemaan!

julkort2020

Go back to "News"