Kurssit

Controller-osaamisella lisäarvoa asiakkaalle – talousinformaation tulkinta ja analysointi -verkkokou


Aika
15.11.2022 - 15.11.2022

Ajankohdat:
ti: 09.00+-+16.00
Hinta
265.00 €

Ilmoittautuminen


Kurssitiedot

Oppiaine
Taloushallinto
Paikka
Verkkokurssi
Viimeinen ilmoittautuminen
31.10.2022
Luennoitsija
Opettaja Avoin
Sisältö

Yritysjohdon ja päätöksentekijän paras työkaveri on osaava talouden asiantuntija, joka kykenee tuottamaan, analysoimaan ja tulkitsemaan talousinformaatiota päätöksen teon taustalle ja tueksi. Tässä koulutuksessa syvennät näkökulmia ja controller-osaamistasi.

Koulutuksen sisältö:

 - Kannattavuuslaskennan menetelmät ja käytännöt

 - Talousinformaation tulkinta ja analysointi

 - Talouden tunnusluvut ja niiden hyödyntäminen päätöksenteossa

 - Kassavirtanäkökulmat

  • Koulutus toteutetaan Mikkelin kesäyliopiston kanssa. 

Tavoite

Kirjanpitäjien työ tulee muuttumaan ja painottumaan asiakasyrityksen tai oman organisaation talouden tukemiseen, ohjaamiseen ja neuvomiseen painottuvaksi.

Nykyaikainen taloushallinto vastaa yrityksen taloustiedon tuottamisen, analysoinnin ja tulkinnan tarpeisiin, jotta yrityksen johdolla on riittävä ja ajantasainen talousinformaation käytettävissä liiketoimintalähtöiseen toiminnan johtamiseen.  

Controllerin työn keskeinen sisältö on tuottaa taloudellista tietoa, osallistua budjetointiin, seurata liiketoiminnan kehittymistä ja toimia johdon taloudellisena avustajana ja neuvonantajana.

Koulutuksen tavoitteena on, että syventää osaamistasi controllerin työn aihepiiriissä perusosaamista hieman syvemmälle. Syvennät osaamistasi mm. kannattavuuslaskennassa sekä talousinformaation tulkinnassa ja analysoinnissa. Koulutuksessa hyödynnetään monipuolisia käytännön esimerkkejä erilaisista yrityksistä ja eri toimialoilta. Saat koulutuksesta käytännöllisiä menetelmiä asiakasyrityksen tai oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen, ohjaamiseen ja seurantaan.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu taloushallinnon ammattilaisille ja erityisesti kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijoille, jotka hoitavat asiakasyritysten ja oman yrityksensä taloushallintoa osin tai kokonaan.

Kouluttaja

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja      

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia kuulijoille. Timo haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi. Kouluttajana hänen teesinsä ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 tapahtuman verran niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan tarinaan.

Paikka

Koulutus pidetään verkossa ( Zoom-videoneuvotteluvälineellä)

Koulutuksen aikataulu

tiistai 15.11.2022 kello 9.00–16.00 

Maksut

265 € (sisältää opetuksen, sähköisen koulutusmateriaalin, ja osallistumistodistuksen)

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Elvira Kurmaeva, puh. 044 754 5783,  elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi