Kurssit

2019 kevään ja kesän koulutustarjonta täydentyy vielä alkuvuodesta. Lisää kursseja siis tulossa!

(päiv. 8.1.2019)
Positive Psychology Practitioner -koulutus


Aika
5.3.2019 - 11.9.2019

Hinta
2500.00 €

Tämä kurssi on peruttu!

Kurssitiedot

Oppiaine
Positiivinen psykologia
Paikka
Vaasa
Viimeinen ilmoittautuminen
19.2.2019
Luennoitsija
Oy Joylla Ab/ Netta Lehtonen ja Paulina Piippo
Sisältö

Suosittu positiivisen psykologian koulutus alkaa Vaasassa maaliskuussa!
 

Positive Psychology Practitioner -koulutuksen sisältö perustuu kukoistuksen kehykseen, jonka olemme kehittäneet Martin Seligmanin tunnetun PERMA-mallin pohjalta. Kyseessä on Suomen laajin positiivisen psykologian koulutusohjelma (koulutus vastaa laajudeltaan 20 opintopistettä). Opetuskieli on suomi.

Positive Psychology Practitioner -koulutuksen  avulla opit positiivisen psykologian tiedettä ja menetelmiä. Teorian ohessa koulutus on käytännönläheistä eli se on samalla oma prosessisi. Pääset testaamaan koulutuksesta saamiasi työkaluja ja oppeja ensin itse. Opiskelijoiden mukaan tämä yhdistelmä on ollut yksi koulutuksen vahvuuksista. 

Kukoistuksen kehyksen kuusi osa-aluetta ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus. Perehdymme koulutuksessa positiivisen psykologian teoriaan ja tieteeseen, tutustumme useisiin tutkittuihin mittareihin sekä tieteellisesti todennettuihin harjoituksiin.

Tavoitteet

Saat koulutuksesta vankan tieteellisen taustan ja valmiudet positiivisen psykologian soveltamiseen yksityiselämässäsi ja työssäsi. Tämä osaaminen on tutkitusti merkittävä tuki elämään sisältyvässä jatkuvassa muutoksessa sekä isommissa muutosvaiheissa. Koulutus tähtää positiivisen psykologian tavoin kukoistukseen ja hyvään elämään.

Tarjoamme sinulle harjoitukset ja työkalut, joita voit käyttää valmennustyökaluina, opetuksessa ja henkilöstön kehittämisessä sekä tietysti oman hyvinvointisi edistämisessä ja ylläpitämisessä. Lisäksi olennainen tavoite on, että koulutus on jo sinällään hyvinvointia tuottava miellyttävä ja innostava kokemus.

Kohderyhmä

Esimiehet, HR-ammattilaiset, valmentajat, opettajat, psykologit, muut terveys-, kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaiset. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystään ja saada työkaluja hyvinvoinnin, kukoistamisen ja merkityksen tieteestä.
 

Toteutus & Maksut 


Koulutus toteutetaan lähiopetuksen ja itsenäisen verkko-opiskelun yhdistelmänä.

Lähiopetusta on kolme kertaa kaksi päivää eli yhteensä kuusi päivää (aina kello 9.30-16.30, paikka ilmoitetaan myöhemmin) seuraavasti:

5. - 6. maaliskuuta
7. - 8. toukokuuta ja
10. - 11. syyskuuta

Kalenteriin kannattaa merkitä myös  verkkotapaamiset, joita järjestetään kuusi (aina kello 10.00-12.00) seuraavasti:

3.4., 25.4.,
5.6., 18.6.,
14.8. ja 27.8. 


Verkkotapaamisista saa myös tallenteen, josta ne voi katsoa, jos et päässyt paikalle.

Videoluentojen (noin 5 tuntia/osa-alue) kuuntelun, kirjallisuuteen tutustumisen, pienryhmätyöskentelyn ja lopputyön opiskelijat hoitavat oman aikataulunsa mukaan. Jokaiseen osa-alueeseen sisältyy harjoituskirja, luentomateriaalit ja positiivisen psykologian harjoituksia. Saat bonuksena videoluennot myös lähiopetuspäivien aiheista.

Teemat kuukausittain

Kukoistuksen kehyksen kuusi teemaa vaihtuvat kuukausittain.

Maaliskuu: Johdanto ja myönteisyys
Huhtikuu: Uppoutuminen
Toukokuu: Ihmissuhteet
Kesäkuu: Merkitys
Heinäkuussa pidetään taukoa
Elokuu: Aikaansaaminen
Syyskuu: Elinvoimaisuus, lopputyöt ja yhteenveto

Hinta

2500e (joko kerralla verkkomaksuna tai laskutettuna useammasssa erässä, ilmoita toive erämaksusta ilmoittautumisen yhteydessä)

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen jälkeen. Jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

 

Lisätiedot


Kouluttajat

Koulutuksen toteuttaa Oy Joylla Ab. Joylla on Suomen johtava positiivisen psykologian koulutuspalveluiden tuottaja. 

Netta Lehtonen, soveltavan positiivisen psykologian maisteri (UEL), valmentaja, KTK, toiminut avustavana luennoitsijana (Applied Positive Psychology, University of East London), (netta(at)joylla.com tai 050 345 1045)
Paulina Piippo, soveltavan positiivisen psykologian maisteri (UEL), valmentaja, DI (paulina(at)joylla.com tai 040 506 8762)

Huom! Lisää koulutuksesta myös Joyllan omilta sivuilta 

 

Järjestäjä 

Vaasan kesäyliopisto

Marjo Ketonen, koulutussuunnittelija
marjo.ketonen@vaasankesayliopisto.fi
044 754 5780