Kurssit

Parempia kuvia ja videoita kännykällä


Aika
2.10.2020 - 2.10.2020

Hinta
151.00 €

Ilmoittautuminen


Kurssitiedot

Oppiaine
Markkinointi ja viestintä
Paikka
Vaasa
Viimeinen ilmoittautuminen
23.9.2020
Luennoitsija
Laura Johansson
Sisältö

Kurssilla opit valokuvaamaan (kännykälläsi) parempia kuvia. Opit tärkeitä asioita valaistuksesta, sommittelusta, potrettien ottamisesta ja monesta muusta kuvaukseen vaikuttavasta asiasta. Lisäksi opit käsittelemään (kännykälläsi) kuviasi siten, että niistä tulee vieläkin kirkkaampia, värikkäämpiä ja upeampia. Opit myös lisäämään tekstiä kuvan päälle.

Kurssin video-osiossa opit suunnittelemaan somevideoita, kuvaamaan videoita (kännykälläsi) ja editoimaan (kännykälläsi) videoita, jotka toimivat vallan mainiosti mm. somessa. Pistä kännykkä lataukseen ja tee tilaa kännykällesi, tämä kurssi opettaa sinut tekemään sisältöä, joka oikeasti toimii somemarkkinoinnissa!

Kouluttaja

Laura Johansson, Lvngroom

Kaksikielinen Laura Johansson on kokenut sosiaalisen median kouluttaja, konsultti, valokuvaaja ja kirjoittaja. Hän on koulutukseltaan KTM, tradenomi ja yo-merkonomi. Lue lisätietoja Laurasta ja hänen yrityksestään: Lvngroom

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat kehittää kuvaustaitojaan ja oppia hyödyntyntämään kännykän ominaisuuksia kuva- ja videotuotannossa. Koulutukseen ovat tervetulleita niin yritysten ja organisaatioiden henkilöstö kuin myös muut asiasta kiinnostuneet!

Aikataulu & Maksut


Aika: Pe 2.10.2020 klo 9-16

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin

151 €

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen

Lisätiedot


Tina Martins
tina.martins@vaasankesayliopisto.fi
044 754 5781