Kurssit

Ryhmänhallinta varhaiskasvatuksessa


Aika
13.2.2024 - 20.2.2024

Ajankohdat:
ti: 15.00+-+16.30
Hinta
85.00 €

Ilmoittautuminen


Kurssitiedot

Oppiaine
Kasvatus-, opetus- ja ohjaustyö
Paikka
Verkkokurssi
Viimeinen ilmoittautuminen
6.2.2024
Sisältö

Kurssilla tutustutaan keinoihin, joiden avulla kehitetään omia ryhmänhallintataitoja.
Käytännön esimerkkien, harjoitusten sekä itsereflektion kautta tarkastellaan omia toimintamalleja lapsiryhmän kasvattajana.
Painopiste on ennaltaehkäisevän työotteen kehittämisessä sekä siinä, että ryhmää hallitaan ja rajoja asetetaan positiivisen lähestymistavan kautta.
Kurssin aikana tarkastellaan, miten lapsia tuetaan itsesäätelytaidoissa sekä sosiaalisissa tilanteissa ja miten tämä vaikuttaa ryhmätilanteisiin.
Kurssin käytyään osallistuja on saanut käytännön työkaluja ryhmänhallintaan sekä tietää, miten hyödyntää omia vahvuuksiaan ryhmätilanteissa.
Kurssi on interaktiivinen ja koostuu luennosta sekä pienryhmätyöskentelystä.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu erinomaisesti lasten parissa työskenteleville ammattikasvattajille. Sisällöt käsittelevät varhaiskasvatusta, mutta soveltuvat myös esimerkiksi koulumaailmassa tai lasten harrastusten parissa työskenteleville. Kurssille ovat tervetulleita myös kaikki muut kasvatuksesta ja ryhmänhallinnasta kiinnostuneet

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Jenna Venäläinen, kasvatustieteen maisteri ja varhaiskasvatuksen opettaja

“On ollut niin mahtavaa saada työskennellä yhdessä Jennan kanssa! Hän on tehnyt niin hienoa työtä ja ollut erittäin pidetty täällä. Opettajat ovat saaneet loistavia ideoita ja ovat innoissaan päästä toteuttamaan niitä. Kiitos paljon Jennalle tuesta.” -Annina, rehtori, HEI Schools Bangkok

Paikka 

Etätoteutuksena Zoom-alustalla

Aikataulu 

Ti 13.2.24 klo 15.00-16.30 

Ti 20.2.24 klo 15.00-16.30

Maksut

85,00 € 

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen jälkeen. Jos haluat suorittaa maksun erissä tai jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

 
 

Lisätiedot


Elvira Kurmaeva, koulutussuunnittelija
Vaasan kesäyliopisto
elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi
044 754 5780