Kurssit

Kohti inhimillistä työyhteisöä ja johtajuutta


Aika
28.3.2023 - 28.3.2023

Hinta
125.00 €

Ilmoittautuminen


Kurssitiedot

Oppiaine
Johtaminen ja esimiestyö
Paikka
Verkkokurssi
Viimeinen ilmoittautuminen
21.3.2023
Luennoitsija
Rajala Katja
Sisältö

Johtamiselta odotetaan entistä enemmän valmentavaa toimintatapaa ja yksilöllistä  huomioimista. Inhimilliset asiat ovat vahvassa nousussa johtamisen- ja työyhteisön  kehittämisen ytimessä. Moni esihenkilö kokee hämmennystä ja osittain myös  avuttomuutta uusien odotusten edessä. 

Tämä valmennus herättää ajatuksia ja  antaa ideoita inhimillisen johtajuuden ja työyhteisön edistämiseen. Tavoitteena on  psykologisen turvallisuuden luominen, erinomaisen työntekijäkokemuksen  edistäminen ja tuottavuus.

Kohderyhmä

Esihenkilöt ja yrittäjät tai muuten asiasta kiinnostuneet

Aika ja paikka

ti 28.3.2023 klo 14.00-16.00

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (Teams).

Kouluttaja

Katja Rajala on yritysvalmentaja, yrittäjyyden asiantuntija ja yrittäjä jo lähes 30 vuoden ajalta. Suurimman osan työelämästään hän on toiminut yritysjohtajan ja työnantajan rooleissa. Tämä aika on kerryttänyt kokemusta työsuhteen elinkaaren eri vaiheista, johtajuudesta ja erilaisten liiketoimintojen kehittämisestä. Hän on sertifioitunut Peili-käyttäytymistyylianalyyseihin, 360 johtajuusarvioihin ja on työhyvinvointivalmentaja. Yliopistossa Katja on opiskellut johtamista ja psykologiaa. Häneltä on ilmestynyt tietokirja Yrittäjän syke – yrittäjänä elämisen taito.

Hinta

125.00 €

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen jälkeen. Jos haluat suorittaa maksun erissä tai jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

Lisäksi mahdollisuus ostaa Katja Rajalan kirja "Yrittäjän syke – yrittäjänä elämisen taito" hintaan 13,75 € + postikulut 5,90 €.

Lisätietoja

Hanna Pitkänen, Vaasan kesäyliopisto
hanna.pitkanen@vaasankesayliopisto.fi
puh. 044 754 5784