Kurssit

Hyvä Itsetuntemus ja luontaisen erilaisuuden ymmärtäminen – avaimet laadukkaaseen vuorovaikutukseen


Aika
4.5.2023 - 23.5.2023

Hinta
485.00 €

Ilmoittautuminen


Kurssitiedot

Oppiaine
Johtaminen ja esimiestyö
Paikka
Vaasan yliopisto
Viimeinen ilmoittautuminen
27.4.2023
Luennoitsija
Rajala Katja
Sisältö

Eri käyttäytymistyylien tuntemus auttaa tunnistamaan ihmisten luontaista  erilaisuutta käytännön vuorovaikutustilanteissa. Tällöin erilaiset toimintatavat on  helpompi nähdä voimavarana kuin turvallisuutta heikentävänä tekijänä. Tietoisuus ja ymmärrys ihmisten luontaisesta erilaisuudesta auttavat hyväksymään ja  kunnioittamaan erilaisia ihmisiä sekä antamaan tilaa erityyppisille  vahvuuksille. Mitä enemmän meillä on tietoa, taitoa ja aitoa arvostusta erilaisia  ihmisiä kohtaan, sitä paremmassa ja psykologisesti turvallisemmassa ilmapiirissä  pystymme tekemään yhteistyötä. 

Koulutuksen tavoitteena on vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen kehittäminen sekä oman  itsetuntemuksen lisääminen

Kaikille osallistujille tehdään yksilöllinen Peili– käyttäytymisanalyysi osana  valmennusta. Tarkempi ohjeistus annetaan ensimmäisessä tapaamisessa.  Valmennus edellyttää osallistumista molempiin tapaamiseen.

Kohderyhmä

Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itsetuntemusta,  erilaisuuden ymmärrystä ja vuorovaikusta. Etenkin esihenkilöille ja tiimeille.

Aika ja paikka

to 4.5.2023 klo 10.00-11.00 etästartti verkon välityksellä (Teams)

ti 23.5.2023 klo 9.00-16.00 lähipäivä Vaasan yliopiston tiloissa (Yliopistonranta 10, Vaasa), sali ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin

Kouluttaja

Katja Rajala on yritysvalmentaja, yrittäjyyden asiantuntija ja yrittäjä jo lähes 30 vuoden ajalta. Suurimman osan työelämästään hän on toiminut yritysjohtajan ja työnantajan rooleissa. Tämä aika on kerryttänyt kokemusta työsuhteen elinkaaren eri vaiheista, johtajuudesta ja erilaisten liiketoimintojen kehittämisestä. Hän on sertifioitunut Peili-käyttäytymistyylianalyyseihin, 360 johtajuusarvioihin ja on työhyvinvointivalmentaja. Yliopistossa Katja on opiskellut johtamista ja psykologiaa. Häneltä on ilmestynyt tietokirja Yrittäjän syke – yrittäjänä elämisen taito.

Hinta

485.00 €

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen jälkeen. Jos haluat suorittaa maksun erissä tai jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

Lisäksi mahdollisuus ostaa Katja Rajalan kirja "Yrittäjän syke – yrittäjänä elämisen taito" hintaan 13,75 € + postikulut 5,90 €.

Lisätietoja

Hanna Pitkänen, Vaasan kesäyliopisto
hanna.pitkanen@vaasankesayliopisto.fi
puh. 044 754 5784