Kurssit

Erityisruokavalioiden nykykirjo haastaa – miksi ja miten palvella asiakasta hyvin? (keittiöhenkilöku


Aika
31.1.2023 - 31.1.2023

Ajankohdat:
ti: 14.00+-+16.30
Hinta
129.00 €

Ilmoittautuminen


Kurssitiedot

Oppiaine
Hyvinvointi ja liikunta
Paikka
Verkkokurssi
Viimeinen ilmoittautuminen
21.2.2023
Luennoitsija
Partanen Hanna
Sisältö

Erityisruokavalioiden nykykirjo haastaa – miksi ja miten palvella asiakasta hyvin? (keittiöhenkilökunnan koulutus) 

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat ruokavaliot: gluteeniton, vegaaninen ja FODMAP ja näiden ruokavalioiden aiheuttamat haasteet ruokapalveluissa. Koulutuksessa käydään läpi mm. gluteenittoman ruokavalion kontaminaatioriskit, vegaanisen ruoan ravitsemukselliset haasteet ja FODMAP-ruokavalion pääpiirteet sekä ruokavalion taustat. Koulutuksessa käydään myös läpi asioita, joita on hyvä huomioida elintarvikkeiden ainesosaluetteloista näiden ruokavalioiden osalta. 

Luennon tavoite

Koulutuksen myötä osallistuja oppii huomioimaan erityisruokavalioiden haasteet ja saa käytännön vinkit niiden ratkaisemiseksi. Paikka
Verkkokurssi   

Aika ja paikka

ti 31.1.2023 klo 14.00- 16.30 (3 oppituntia sis. yhden 15 min tauon)

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä.

Kouluttaja

Hanna Partanen, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, tietokirjailija

Koulutus sopii ravintolahenkilökunnalle ja suurtalouskokeille sekä catering yrityksille.

Hinta

129 € 

Lisätiedot

Hanna Pitkänen
hanna.pitkanen@vaasankesayliopisto.fi