Kurssit

Suomen mestari 2 alku/start (A1.3-A2.1)


Aika
2.6.2020 - 25.6.2020

Ajankohdat:
ti: 17.00-20.15
to: 17.00-20.15
Hinta
95.00 €

Ilmoittautuminen


Kurssitiedot

Oppiaine
Suomi
Paikka
Verkkokurssi
Viimeinen ilmoittautuminen
3.6.2020
Luennoitsija
Ritva Slotte
Sisältö

Kurssi toteutetaan kokonaan verkossa: opiskelu Zoom-ympäristössä; kotitehtävät ja opettajan palaute Google Classroomin kautta. Kurssin tavoite on antaa mahdollisuus kaikille opiskella suomen kieltä asuinpaikasta riippumatta. Opiskelu tapahtuu ryhmässä pätevän opettajan johdolla, mikä auttaa tehokkaasti ja nopeasti kehittämään kieltä.
Ohjeet ja tervetulo-kirje tulee opiskelijoille sähköpostitse viikko ennen kurssin alkua.

Course will be 100% online: virtual classes on Zoom-platform, homework and teacher’s feedback in Google Classroom. The target of the course is to give opportunity to everyone to study Finnish from any location. Participants will study language in good, motivated class team and with professional teacher´s support for best results.
Students will get instructions and more information by email week before the course starts.

Kurssin kuvaus

Mikä on ero sanojen ”syömään”, ”syömässä” ja ”syömästä” välillä?
Milloin käytetään partitiivi- ja milloin genetiivimuotoa?
Tällä kurssilla saat vastaukset näihin kysymyksiin sekä paljon muuta!

Suomen mestari 2 alku/start on intensiivinen ja mielenkiintoinen kurssi, jossa harjoitellaan sekä kielioppisääntöjä että suomen kielen käyttöä arkipäiväisessä elämässä. Kurssin aikana osallistujat laajentavat tehokkaasti omaa kielitaitoaan ja kasvattavat sanastoaan. He oppivat aikamuodot (esim. positiivinen ja negatiivinen imperfekti), uusia sanamuotoja, kertaavat genetiivin ja partitiivin ja niiden käyttöä.

Kurssilla käydään läpi erilaiset ajankohtaiset teemat: matkustaminen ja postikortit, lääkärikäynti ja terveys, ystävät ja vapaa-aika, mielipide.

Opiskelijat harjoittelevat puhumista työskentelemällä pienissä ryhmissä ja kirjoittamista tekemällä paljon kielioppiharjoituksia luokassa ja kotona.   

Kurssin tavoite

A1.3 –>A2.1 (kurssin lähtötaso on A1.3 ja tavoitetaso A2.1) 

Kurssin lopussa opiskelijat ymmärtävät paremmin suomen kielen logiikan, oppivat erilaisia rakenteita ja oppivat puhumaan sujuvampaa suomea. He osaavat osallistua keskusteluun, kertoa omasta elämästä ja esittää mielipiteitä, ymmärtävät aika paljon toisen ihmisen puheesta. Kurssin tavoitteena on, että osallistujat enemmän ja enemmän käytävät vain suomen kieltä jokapäiväisessä elämässä, hyödyntämällä omaa sanastoa.

Kohderyhmä

Kurssi on suunniteltu ulkomaalaisille, jotka ovat käyneet edellisillä kursseilla tai ovat opiskelleet alkeet itsenäisesti ja kenen taso on lähes A1.3.

Kurssi sopii erittäin hyvin niille, jotka osaavat ja ymmärtävät jo vähän suomen kieltä ja nyt haluavat parantaa ja vahvistaa tietojaan, käydä läpi kielioppia ja harjoitella lisää suomen puhumista. 

Kurssikirja

Suomen mestari 2, Sonja Gehring & Sanni Heinzmann (kappaleet 1-4)

HUOM Oppikirja kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Voi myös laittaa valmiiksi sopivan opiskelupaikan, jossa voi keskittyä opiskeluun ilman häiriöitä.
FYI We recommend to all students to get course books in advance and prepare your working place at home, where you can concentrate on study without disturbance.

Aikataulu ja maksut


2.6.- 25.6.2020 (32 tuntia Zoomissa ja 8 tuntia itsenäistä opiskelua opettajan antamien ohjeiden ja tehtävien mukaan).
Verkkotapaamiset Zoomissa seuraavasti:

ti       2.6.  klo 17.00-20.15
to      4.6.  klo 17.00-20.15

ti      9.6. klo 17.00-20.15
to     11.6. klo 17.00-20.15

ti      16.6. klo 17:00-20.15
to     18.6. klo 17.00-20.15

ti      23.6. klo 17.00-20.15
to     25.6. klo 17.00-20.15

Hinta

95€
Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen jälkeen. Jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai vanhemmat, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

Tällä kurssilla maksun voi suorittaa työantajan tarjoamilla kulttuuriseteleillä. Hyväksymme:
ePassi-mobiilimaksun tai
Edenred-mobiilimaksun.

Maksu suoritetaan palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti vasta, kun saat Vaasan kesäyliopistolta laskun sähköpostiisi. Ilmoita ilmoittautumisen lisätietokentässä, mikäli aiot maksaa kurssimaksun ePassi- tai Edenred -kulttuurisetelillä ja älä maksa kurssimaksua verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätiedot 

For this course you can use a sport and culture benefit your employer has provided. We accept
ePassi Mobile Pay or
Edenred Mobile Pay.
The payment will be done according to the service providers directions when you have received the invoice by email. Please let us now during your registration if you are planning to use a sport and culture benefit ePassi tai Edenred and don’t pay the course fee online during your registration. For more information please contact us: elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi.

 

Lisätietoja


Elvira Kurmaeva
elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi
puh. 044 754 5783