Kurssit

Digipalvelut sujuvan arjen tukena – työpaja


Aika
7.4.2020 - 7.4.2020

Ajankohdat:
ti: 16.00-18.00

Kurssitiedot

Oppiaine
Maksuttomat tietotekniikkakurssit senioreille
Paikka
Vaasa-opisto, Raastuvankatu 31, 65100 Vaasa
Viimeinen ilmoittautuminen
7.4.2020
Luennoitsija
Jessica Fagerström, Mirva Gullman
Sisältö

HUOM Geronet tietotekniikkakurssit senioreille keskeytetään loppukevääksi ja siirretään alkukesälle tai syksylle, tilanteen mukaan.
Perusteluna on riskiryhmään kuuluvien osallistujien turvaaminen koronariskiltä. Ilmoitamme heti, kun kurssien uusi aikataulu on selvillä.

Tervetuloa Digipalvelut sujuvan arjen tukena – työpajalle!

Digipalvelut helpottavat arkeamme sekä tuovat iloa elämään. Samalla ne muuttavat totuttuja toimintatapojamme ja vaativat meiltä uusia taitoja.

Työpajassa pohditaan miten digipalvelut voivat helpottaa arkeamme sekä edistää hyvinvointiamme. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

HUOM: Ilmoittautua kurssille saa tällä sivulla napsauttamalla ylhäällä oleva ”Ilmoittautuminen”-nappa ja myös paikan päällä paperilomakkeella ennen kurssin alkua – ti 7.04.2020 klo 15.30 alkaen.

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu erityisesti ikäihmisille, mutta ikärajoja osallistumisille ei aseteta. Aiempaa käyttökokemusta älypuhelimista ei tarvitse olla, joten kurssi sopii hyvin sekä vasta-alkajille että ihmisille, jotka ovat käyttäneet laitetta, mutta haluavat oppia sen käytön paremmin.

Työpajan vetäjät

Pohjanmaan digitukipilotti-hanke, projektipäällikkö Jessica Fagerström, projektisuunnittelija Mirva Gullman

Vertaistukiapu

Jokaisella oppikerralla on myös mukana  Geronet-tutorit. He toimivat opettajan apuna tietotekniikkakursseilla, tukevat opiskelijaa selviytymään ongelmatilanteissa ja opiskelemaan rauhassa ja omassa tahdissa. Tutorit ovat valmiina auttamaan opetustilanteessa, jos opiskelija pyytää apua. Mikäli kurssi sisältää itsenäistä harjoittelua tai työpajoja pienissä ryhmissä, tutorit voivat toimia sekä henkilökohtaisena avustajana että ryhmän vetäjänä.

Maksu

Kaikki Geronet-digitaitokurssit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Hanketta rahoittaa Opetushallitus. Tervetuloa!

Lisätietoja

Ilmaiset ja avoimet digitaitoja kehittävät Geronet- kurssit kuuluvat valtakunnalliseen Geronet-hankkeeseen, jonka tavoitteena on luoda tutoroinnin ja koulutusten verkosto, joka perustuu aitoon vertaisohjaukseen ja ikääntyville mahdollisimman miellyttäviin oppimistilanteisiin. Mallissa koulutetaan tutoreita, jotka ovat mukana ikääntyville järjestettävillä digitaitoja kehittävillä kursseilla. Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

Aikataulu ja paikka


ti 7.04.2020 klo 16.00-18.00

Paikka

Vaasa-opisto (Raastuvankatu 31, Vaasa), tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin

Lisätiedot


Elvira Kurmaeva       
elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi
044 754 5783