Kurser

 

Viittomakielen jatkokurssi


Tidpunkt
20.5.2020 - 30.6.2020

Pris
99.00 €

Kursinformation

Ämne
Teckenspråk
Utrymme
Vaasan yliopisto, Fabriikki
Föreläsare
FM Hannele Rabb
Innehåll

Närmare tidtabell meddelas senare.

Arjen perusviittomien ja kieliopin kertaus. Sen lisäksi esim. verbit ja adjektiivit, julkiset paikat, tekniset laitteet, lyhyet kommentit, aikakäsitteet ja myös osallistujien tarpeiden mukaan. Polysynteettiset viittomat, ilmeiden käyttö, tuntemusta kuurojen kulttuurista. Harjoittelemme viittomista dialogin, kertomisen, laulujen ja leikkien avulla.

Målsättningar

Syventää alkeiskurssilla opittuja asioita ja parantaa keskustelutaitoa viittomakielellä.

Undervisningsspråk

finska

Målgrupp

Kaikki, jotka tapaavat kuuroja tai viittovia henkilöitä työssään, suvussaan tai vapaa-ajallaan. Myös huonokuuloiset ja heidän lähipiirinsä, ja muut tästä kauniista ja käytännöllisestä kielestä kiinnostuneet. Osallistujilla suositellaan olevan alkeiskurssia vastaavat taidot. 

Lärare

Hannele Rabb opettaa viittomakieltä ja tukiviittomia perheissä, päiväkodeissa, kouluissa, koulutuksissa ja kursseilla. Lisäksi hän tuottaa viittomamateriaalia ja esiintyy viittomakielisillä pop- ja rockbiiseillä Armstrong-duossa. Hänellä on aikuinen kuuro ja viittomakielinen tytär.

 

Tidtabeller och avgifter


Tid:

Maj/juni 2020

16 lektioner tillsammans. Lektion = 45 minuter.

Plats:

Vaasan yliopisto. Salen meddelas senare.

Pris:

99 €

Du kan betala kursavgiften vid kursanmälning. Om betalaren är någon annan än deltagaren, till exempel företag eller föräldrar, kan du hoppa över nätbetalning genom att stänga webbläsaren. I så fall skickar vi fakturan per post till den faktureringsadressen du gav.


Tilläggsinformation


Tina Martins, utbildningskoordinator
Vasa sommaruniversitet
tina.martins@vaasankesayliopisto.fi
044 7545781