Courses

Yleisen kielitutkinnon suomen kielen keskitasolle valmentava koulutus (YKI-kurssi)


Time
8.2.2021 - 15.3.2021

Schedule:
ma: 17.00+-+19.00
Price
95.00 €

Enroll


Course information

Subject
Finnish
Location
Vamia (Vaasa, Ruutikellaritie 2)
Last enrollment date
1.2.2021
Lecturer
Heinilä Sirpa
Contents

Aiotko hakea suomen kansalaisuutta? Haluatko osoittaa suomen kielen taitosi työtehtäviä tai opintoja varten? Tämän lyhyen ja intensiivisen kurssin tarkoitus on valmentaa sinua Yleisen Kielitutkinnon keskitason testiin (YKI). Vastaava Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso on B1, lisää kielitaidon kriteereistä voi lukea täältä. Kielitaitotaso ennen kurssin alkua vähintään A2.2.

Seuraava kurssin jälkeen järjestettävä YKI-testitilaisuus Vaasassa on 27.3.2021

Koulutuksen kuvaus

(Kursbeskrivning på svenska hittar du här,
 course description in English can be read here.)

Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti YKI-tutkinnon keskeisiä tehtäväalueita: kirjoitetaan, luetaan ja harjoitellaan puheen ja tekstin ymmärtämistä. Ensimmäisellä opetuskerralla opiskelijat saavat tietoa YKI-testin järjestämisestä ja saavat esittää toiveita, esimerkiksi mitä he haluaisivat painottaa tai millaisia kieliopin osia he haluavat opiskella lisää.

Opiskelijat saavat runsaasti tehtäviä, jotka vastaavat YKI-testin keskitasoa tai aiempia kielikokeita. Se antaa mahdollisuuden arvioida omaa osaamista ja ottaa selville, miten toimia YKI-testin aikana ja tilanteessa, jossa on rajoitettu aika.

Jokaisen osan harjoittelussa suomen kielen opettaja antaa henkilökohtaista palautetta, joka auttaa osallistujaa ottamaan selville, mikä on nykyinen kielitaidon taso, ja millaisia alueita pitäisi harjoitella lisää.

Kurssi sisältää paljon erilaisia oppimateriaaleja, kotitehtäviä ja etäopetusta; harjoittelua kielistudiossa ja puheen nauhoituksen kautta.

HUOM! Valmennuskurssin hinta ei sisällä Yleistä kielitutkintoa. Suomen kielen YKI-testiin pitää ilmoittautua erikseen 

Opetuskieli

Suomi 

Tavoitteet

Kurssin aikana osallistujat saavat tietoa siitä, miten YKI-päivä rakentuu ja miten pitää toimia, jotta voisi tehdä kaikki testin tehtävät mahdollisimman hyvin ja saada mahdollisimmat korkea arvosana oman kieliosaamisen mukaan.

Kohderyhmä

YKI suomen kielen keskitason testeihin valmentautuvat maahanmuuttajat ja muut halukkaat, jotka tarvitsevat YKI-testin todistusta.

Aikataulu ja maksut


8.2. - 15.3.2021 seuraavasti:

ma 8.2.2021 17.00-19.00

ma 15.2.2021 17.00-19.00

ma 22.2.2021 17.00-19.00

HUOM ma 1.3.2021 17.00-19.00 ei ole opetusta, talviloma

ma 8.3.2021 17.00-19.00

ma 15.3.2021 17.00-19.00 

Paikka

Vamia (Vaasa, Ruutikellaritie 2), Kielistudio

Maksut

95€

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautuessasi. Jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

Tällä kurssilla maksun voi suorittaa työnantajan tarjoamilla kulttuuriseteleillä. Hyväksymme:
- ePassi-mobiilimaksun tai
- Edenred-mobiilimaksun.

Maksu suoritetaan palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti vasta, kun saat Vaasan kesäyliopistolta laskun sähköpostiisi. Ilmoita ilmoittautumisen lisätietokentässä, mikäli aiot maksaa kurssimaksun ePassi- tai Edenred -kulttuurisetelillä ja älä maksa kurssimaksua verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätiedot 

For this course you can use a sport and culture benefit your employer has provided. We accept
- ePassi Mobile Pay or
- Edenred Mobile Pay.
The payment will be done according to the service providers directions when you have received the invoice by email. Please let us now during your registration if you are planning to use a sport and culture benefit ePassi tai Edenred and don’t pay the course fee online during your registration. For more information please contact us: elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi.

Lisätiedot


Elvira Kurmaeva      
elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi
044 754 5783