Courses

Maksuton digiapu Geronet-tutoreiltä etänä ja henkilökohtaiseksi


Time
20.10.2020 - 20.6.2021

Course information

Subject
Maksuton digiapu etänä
Location
Verkkokurssi
Last enrollment date
19.6.2021
Contents

Kaipaatko apua puhelimen, tabletin tai tietokoneen kanssa?

Nyt voit nopeasti ja helposti saada maksuton digiapu Geronet-tutoreilta verkossa (videotapaaminen verkon välityksellä – pääset mukaan oikein helposti linkkiä klikkaamalla ja tarvitset vain älypuhelin/tietokone ja internetyhteys) tai puhelimitse.

Mikä on Geronet-digiapu?

Digiapu Geronet-tutoreilta etänä antaa mahdollisuus jokaiselle seniorille oppia turvallisesti ja rauhassa laitteiden, verkkopalveluiden, sosiaalisen median käytöstä ja saada tietoa muistakin asioista, mistä on kiinnostunut. Digiapu Geronet-tutoreilta on henkilökohtainen keskustelu tutorin kanssa, sen aikana voit vapaasti saada apua ja neuvonta, yhdessä etsiä ratkaisua jokaisen digikysymyksen kanssa. Tarvittaessa voit varata niin paljon aikaa, kuinka tarvitset tai saada digiapu säännöllisesti.

Esimerkki aiheesta, jonka kanssa aina olet tervetullut saamaan apua – Windows tai iOs, puhelimeen tai tabletin toiminta, asetukset ja sovellukset, asiointi verkossa, sosiaaliset mediat, verkkopalvelut, tietoturva, äänikirjat ja e-kirjat ja paljon muuta.

Miten saat Geronet-digiapu?

Voit ilmoittautua mukaan:

1. lähettämällä sähköpostiviesti: elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi

2. soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti numeroon: 044 754 5783 (ma-to klo 9.00-11.00)

3. tällä sivulla: painamalla ”ilmoittautuminen” painike – tässä tapauksessa voit laittaa kaikki alhaalla olevat tiedot ”Lisätiedot” kenttään.

Viestissä tai puhelun aikana ilmoita oma nimesi, aihe tai kysymys, mistä haluaisit saada apua ja neuvoa (esim. jos tarvitset apua puhelimen tai tabletin kanssa – tarkempi tiedot mikä laite sinulla on ja millaiset vaikeudet sen kanssa on; jos asiointi verkossa – millaisesta verkkopalvelusta olet kiinnostunut). Ja vielä, millä tavalla haluaisit saada digiapua: puhelimitse (soittelet tutoreille) tai verkossa (pääset helposti tapaamiseen tutorin kanssa vain painamalla myöhemmin lähetetyn linkin). 

Milloin saat Geronet-digiapu?

Kun ilmoittaudut, voit heti mainita sopiva sinulle ajankohta, milloin haluaisit olla yhteydessä Geronet-tutoriin – voit valita vapaasti sopiva aika arkipäivisin klo 10.00-16.00 ajan välillä, tarvittaessa aikaisemmin aamulla tai myöhemmin illalla myös aika löytyy.

Alustavasti jokaiselle ilmoittautuneille varataan 45 min aika, jos tämä tuntuu liian lyhyeltä, varataan sitten niin monta kertaa, kuinka tarvitset, jotta saada täysin tukea ja ratkaisua jokaisen digikysymyksen kansa. 

Ilmoittautumisen jälkeen sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan tarkempi soiton ajasta tai lähetetään linkki verkkotapaamiseen.


Geronet-tutoreiden digiapu on maksuton ja kuuluu Geronet-hankkeeseen. Hanke rahoittaa Opetushallitus.


Lisätiedot


Elvira Kurmaeva      
elvira.kurmaeva@vaasankesayliopisto.fi
044 754 5783