Courses

Elokuvakäsikirjoittamisen kurssi


Time
3.6.2021 - 4.6.2021

Price
65.00 €

Course information

Subject
Writing and literature
Location
Sali D115, Tervahovi, Vaasan yliopisto
Last enrollment date
17.6.2020 00:00
Lecturer
Salovaara Anne
Contents

Huom! Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin!

Onko mielessäsi tarina tai idea, jonka haluaisit saada elokuvan muotoon? Elokuvakäsikirjoittamisen kurssilla opitaan käsikirjoittamisen perusteet ja keskeinen terminologia. Erilaisten kirjoitusharjoitusten kautta opitaan antamaan palautetta muiden teksteistä ja ottamaan sitä itse vastaan. Kurssilla tarkastellaan mm. erilaisia aloitustapoja, konfliktien tärkeyttä, dialogin kirjoittamista sekä draaman kaarta omassa tekstissä.

Kohderyhmä

Aikaisempaa kirjoituskokemusta ei tarvita. Halutessaan kurssille voi tuoda mukana oman keskeneräisen käsikirjoituksensa ja muokata sitä kurssin aikana saadun palautteen ja ideoiden perusteella eteenpäin.

Opettaja

FM Anne Salovaara

Kirjailija ja opettaja Anne Salovaara toimii äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana Vaasan lyseon lukiossa sekä kirjallisuuden opettajana IB-lukiossa. Hän on julkaissut novellikokoelman Afroditen askelin (2017) ja romaanin Näin piirretään kuu (2019).

 

Aikataulu & maksut


Kesä 2021: 2 koulutuspäivää. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Paikka

D115, Tervahovi, Vaasan yliopisto (Wolffintie 34, 65200 Vaasa)

Maksu

65.00 € 

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

Lisätiedot


Tina Martins
tina.martins@vaasankesayliopisto.fi
044 754 5781