Courses

Sosiaalisen median strategia ja suunnitelma


Time
31.3.2022 - 31.3.2022

Schedule:
to: 09.30+-+16.00
Price
155.00 €

Nyt verkossa! Enroll


Course information

Subject
Marketing and communication
Location
Vaasan yliopisto
Last enrollment date
22.2.2022
Lecturer
Johansson Laura
Contents

Huom! Kurssilla on uusi aikataulu.

Somessa moni tekee paljon turhaa työtä. Tule mukaan tekemään itsellesi käytännönläheinen somestrategia ja sisältösuunnitelma. Yhdessä mietimme somestrategian keskeisimpiä kysymyksiä ja sen pohjalta pääset itse tekemään ohjatusti ja opastetusti oman somesuunnitelmasi, jota on helppo lähteä toteuttamaan ihan saman tien. Miettimällä somestrategiaasi, pääset eroon turhasta tekemisestä ja tiedät, mitkä asiat toimivat juuri sinulle somessa. Tällä kurssilla tutustumme myös somekanaviesi keskeisiin kävijätietoihin.

Kouluttajana toimii Laura Johansson, joka on pitkän linjan viestinnän, sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija.

Tavoite: Osallistuja tekee kurssin aikana itselleen alustavan somestrategian ja somesuunnitelman (sisältäen somen vuosikellon), joka voidaan ottaa käyttöön saman tien. Hän voi kurssin jälkeen kirjoittaa muistiinpanonsa puhtaaksi, mikäli hän haluaa tehdä itselleen varsinaiset dokumentit strategiasta ja suunnitelmasta.

Ohjelma

- Johdanto sosiaalisen median toimivaan käyttöön

- Somestrategian keskeiset kohdat, teoria & työpaja

- Työkaluja yksilöllisen somesuunnitelman tekoon, teoria & työpaja

Aikataulu

31.3.2022 klo 9.30-16

Paikka: Koulutus järjestetään etäopetuksena. Saat osallistumisohjeet sähköpostitse.

Maksut

155 €

Voit maksaa maksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Jos laskun maksaja on muu kuin osallistuja, esimerkiksi yritys tai työnantaja, voit ohittaa maksun sulkemalla selaimen ilmoittautumisen jälkeen. Tällöin lasku lähetetään postitse antamaasi laskutusosoitteeseen.

Lisätiedot

Vaasan kesäyliopisto
Tina Martins, koulutussuunnittelija
tina.martins@vaasankesayliopisto.fi
puh. 044 754 5781