Avoimet työpaikat

Vaasan kesäyliopisto hakee palvelukseensa

MARKKINOINTIASIANTUNTIJAA

TYÖPAIKAN ESITTELY
Vaasan kesäyliopisto antaa mahdollisuuden akateemisiin opintoihin, elinikäiseen itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen kaikille siitä kiinnostuneille. Tarjoamme alueen yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuden lisätä työelämässä tarvittavaa osaamista koulutusten avulla.

TEHTÄVÄN KUVAUS
Haemme osa-aikaista markkinointiasiantuntijaa, 20 t/viikko, jonka tehtäviin kuuluu myös täydennyskoulutusten suunnittelu. Markkinointiasiantuntijana ymmärrät asiakaskeskeisen markkinoinnin ja sinulla on kokemusta digitaalisen markkinoinnin haasteista. Inbound-markkinointi osaamisen lisäksi katsotaan eduksi kokemus koulutussuunnittelusta. Edellytämme erinomaista tietoteknistä osaamista. Kielitaitovaatimuksena sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito.

AIKA
Tehtävä on määräaikainen: työ alkaa 6.8.2018 tai sopimuksen mukaan ja loppuu 31.12.2019.

HAKEMINEN
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 4.6.2018 klo 16 joko sähköpostitse tuija.osterman@vaasankesayliopisto.fi tai postitse Vaasan kesäyliopisto, PL 700, 65101 Vaasa

LISÄTIETOJA
Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Tuija Österman, sähköposti tuija.osterman@vaasankesayliopisto.fi, puh. 044 754 5784

Vaasan kesäyliopisto on yhdistyspohjalla toimiva kaksikielinen alueellinen aikuisoppilaitos, jonka toiminnassa painottuvat avoin yliopisto-opetus sekä alueen osaamis- ja sivistystarpeisiin vastaaminen. Tehtävä edellyttää aktiivista vuorovaikutusta ja verkostoitumista alueen elinkeinoelämän ja koulutustoimijoiden kanssa.