Yrityksille

Yritysten ja organisaatioiden koulutuskumppani

MG 9053lowres

Tiesitkö, että Vaasan kesäyliopisto järjestää myös henkilöstökoulutusta? Autamme sinua koulutuksen järjestämisessä, kun organisaatiossasi ilmenee koulutustarpeita eikä sinulla ole aikaa järjestää koulutusta omin voimin. Yhteistyö alkaa maksuttomalla suunnittelutapaamisella asiakkaan edustajan ja Vaasan kesäyliopiston rehtorin kanssa, jonka jälkeen saat arvion koulutuksen hinnasta. Vaasan kesäyliopiston koulutuskoordinaattori hoitaa käytännön asiat koulutusesitteen laatimisesta palautteen keräämiseen asti.

Wärtsilä Finland Oy on esimerkki yrityksestä, jonka henkilöstö on osallistunut Vaasan kesäyliopiston järjestämille kursseille. Yhteistyö kielikurssien järjestämisessä käynnistyi jo vuonna 2010 ja työturvallisuuskurssien osalta syksyllä 2014.  Vaasan kaupungin henkilöstö on täydentänyt osaamistaan Vaasan kesäyliopiston työelämän koulutuksilla jo vuosikymmenien ajan.

Toteutamme erilaisia luentoja, seminaareja ja pidempiä koulutuksia. Aloite koulutuksen järjestämiseen tulee useimmiten yrityksen työntekijöiltä, jolloin saadaan juuri oikeanlaista koulutusta oikeaan tarpeeseen.

Vaasan kesäyliopisto ry – Vasa sommaruniversitet rf on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhdistys, joten henkilöstökoulutusten järjestäminen kesäyliopisto-opetuksena on myös tilaajalle edullista. 

Kesäyliopiston kautta myös seminaarit ja muut tapahtumat!

Vaasan kesäyliopiston kautta on mahdollista myös toteuttaa erikokoisia seminaareja. Keväällä 2015 Vaasan kesäyliopisto ja Kunnalliset työsuojelupäälliköt ry. järjestivät Vaasassa valtakunnallisen kaksipäiväisen työhyvinvointitapahtuman, TalviTyhyT-seminaarin. Vaasan kesäyliopisto vastasi käytännön asioiden koordinoinnista aina tilavarauksista esitteisiin ja tiedottamiseen. Tilaisuuteen osallistui n.150 vierasta ympäri Suomen.
Alla muutama poiminta tapahtumasta kerätystä palautteesta:

"Niin etukäteisinformaatio kuin kaikki seminaarin järjestelyt erinomaiset! Lämmin kiitos."
"Vaasa oli positiivinen kokemus näin Tropiclandia-reissulla vain aiemmin Vaasassa vierailleelle!"
"Tosi hyvä tiedotus ja Vaasalaisittain yllättävän mukava tilaisuus."
"Sekä järjestäjät, että vaasalaiset esiintyjät nostivat hienosti Vaasan alueen dynaamisuutta esille. Onneksi olkoon."
"Hyvä ensimmäinen kerta. Tästä on hyvä jatkaa."

Kokonaisuudessaan TalviTyhyT-tapahtumaan voi tutustua tästä.

Jos kiinnostuit, niin ota meihin yhteyttä. Räätälöidään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!